Cursus Presentaties ondersteunen met beeld en geluid

De cursus Presentaties ondersteunen met beeld en geluid bestaat uit drie delen. Je leert enthousiaste en overtuigende presentatie te geven met passende beelden en geluid. Hierbij leer je (nog beter) omgaan met Powerpoint, het meest gebruikte en meest effectieve programma om presentaties te ondersteunen.
Benodigdheden: laptop met minstens Windows 10; Microsoft Office 365, 2016 of 2019 en Powerpoint.

Woensdag 6 april 2022
3 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. Dr. A. (Alexander) Heldring
Locatie: Klokhuis (klik hier voor de adresgegevens)
Dr. A. (Alexander) Heldring
Dr. Alexander Heldring (1939) studeerde internationaal recht in Leiden en promoveerde in 2010 op een historisch onderwerp bij de faculteit der Letteren in Groningen. Van 1968-2002 werkte hij bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hij diende als Nederlands diplomaat in elf verschillende landen. Zijn ervaring als docent omvat cursussen bij de Volksuniversiteit Den Haag, HOVO Universiteit Leiden, HOVO Erasmus Universiteit Rotterdam en hij geeft geregeld presentaties over diverse onderwerpen voor clubs en andere particuliere organisaties in Nederland en het buitenland.
//-->