Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen

Coronavirus

NIEUWSBERICHT 3 - update 25 maart 2020
In overleg met docenten worden cursussen indien mogelijk hervat met online lessen. Cursisten worden hier persoonlijk over geinformeerd door ons secretariaat en/of door de docent.  De eerste online lessen zijn inmiddels gestart. Het betreft een tijdelijke maatregel. Zodra het mogelijk is, worden de lessen weer op locatie verzorgd.
_______________________________________________________________________________________________________________

NIEUWSBERICHT 2 - update 15 maart 2020
Volksuniversiteit Den Haag heeft alle cursussen* op alle locaties opgeschort, in ieder geval tot 6 april. Begin april laten wij weten of en hoe we verder kunnen.

Wij zullen alle cursisten per groep apart informeren over het vervolg van hun cursus, uiteraard in overleg met de docent. De lessen zullen zoveel mogelijk worden doorgeschoven en ingehaald.

Wij bieden u onze welgemeende excuses aan voor het eventuele ongemak! Dit is een drastische, maar helaas noodzakelijke maatregel om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Wij hopen van harte dat deze zal bijdragen tot het gewenste gezondheidsresultaat en dat wij op korte termijn alle lessen weer kunnen hervatten.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan verzoeken wij u die per mail te stellen.

* Privélessen van muziekleerlingen kunnen in overleg met de docent wel doorgaan, mits de eerder gecommuniceerde richtlijnen worden aangehouden.
_______________________________________________________________________________________________________________

NIEUWSBERICHT 1 - 2 maart 2020
Het Coronavirus (covid-19) dat in december 2019 uitbrak in de regio Wohan in China, verspreidt zich naar andere landen en heeft ook Nederland bereikt.
Om het risico van eventuele besmetting zo veel mogelijk te voorkomen, hanteren wij op onze cursuslocaties de voorschriften van de GGD en verzoeken wij u het volgende:

  • Heeft u in de afgelopen weken een land/regio bezocht met een hoge verspreiding van het coronavirus zoals China, Singapore, Zuid-Korea, Iran of Noord-Italië (zie de website van het RIVM), bezoek dan ongeveer twee weken geen lessen en neem contact op met uw docent over het huiswerk.
  • Heeft u koorts en/of luchtwegenklachten (hoesten of kortademigheid), bezoek dan geen lessen. Als u deze klachten heeft nadat u een risicoregio heeft bezocht, neem dan telefonisch contact op met uw huisarts.
  • Volg alstublieft de volgende basis hygiëneregels: 
  1. Was uw handen regelmatig met zeep
  2. Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  3. Gebruik papieren zakdoekjes

En verder: schud geen handen