Open Dag in Zandvliet Lyceum za 4 sept 11.00-13.00 uur

zaterdag, 4 september, 2021

Kom kennismaken tijdens onze Open Dag

Wil je kennismaken met de Volksuniversiteit Den Haag? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar onze nieuwe cursussen? Kom dan naar onze Open Dag en stel vrijblijvend al je vragen! Diverse docenten zijn aanwezig. Zij vertellen je alles wat je wilt weten over hun cursussen. Ook is het mogelijk om cursusmateriaal in te zien. Wil je een taal leren, maar weet je niet op welk niveau je moet instromen? De docent van de betreffende cursus kan je hierover adviseren.

Zaterdag 4 september, 11.00-13.00 uur

Lyceum Zandvliet, Bezuidenhoutseweg 40

Hier kun je je desgewenst meteen inschrijven voor de cursus van jouw keuze. Ongeveer een week van tevoren zie je hieronder van welke cursussen er docenten aanwezig zijn tijdens de open dag in Zandvliet.

Als je verhinderd bent op 4 september en/of liever een online intakegesprek wilt inplannen met een docent, stuur ons dan even een e-mail: info@volksuniversiteitdenhaag.nl.

Boekhandel Intertaal is aanwezig met een boekentafel. Je kunt hier de leermiddelen inkijken en aanschaffen of bestellen. Op de Intertaaluitgaven en een aantal boeken van internationale uitgevers ontvang je als cursist van de VUDH 10% korting.

Uiteraard houden we deze dag rekening met de coronaregels en protocollen van het RIVM, voorzover nog van toepassing. We vragen je om 1,5 meter afstand van anderen te houden en thuis te blijven als je klachten hebt.