Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 21-2612

Cursus illustratie en visualisatie

Cursus illustratie en visualisatie
Cursuscode: 21-2612

Leer te visualiseren zodat je jouw verhaal nog beter over kan brengen. Beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Een 

Leer te visualiseren zodat je jouw verhaal nog beter over kan brengen. Beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Leer een beeld in je hoofd omzetten op papier helpt je je idee, je concept of ontwerp te visualiseren en te ondersteunen. Maar hoe werken beelden eigenlijk? Hoe weet je of een beeld goed overkomt? Of het beeld het verhaal of gedachte goed illustreert? 

Deze cursus is voor iedereen die zijn beelden uit zijn hoofd op papier wil krijgen en voor iedereen die een beeld wil maken ter illustratie. Aan bod komen tips en trucs met betrekking tot perspectief tekenen, met schaduwen 3d weergeven, oefeningen om naar de werkelijkheid te leren tekenen, een beeld uit het hoofd op papier zetten, illustraties maken bij een tekst en schone grafische technieken.

Materiaal: potloden hb en 3b, schetsrol, kleurpotloden, stiften, fineliners, markers (eventueel), acrylverf (eventueel), dik tekenpapier.

De cursus wordt verzorgd door Gitta Pardoel en Ali Rashid.

Donderdag 17 maart 2022
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 261,00
Mw. drs. ir. B.J. (Gitta) Pardoel
19:30 - 21:30
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
drs. ir. B.J. (Gitta) Pardoel
drs. ir. B.J. (Gitta) Pardoel
Gitta Pardoel is architect, kunstenaar en docent. Zij geeft op meerdere academies les en heeft veel werkervaring binnen de vakgebieden architectuur/interieur, landschapsarchitectuur en urban design.
//-->