Cursusnummer:

Zomercursus Zomerse natuur met acrylverf

De zomerse kleuren vastleggen op doek. Een sfeer creëren van bloemen en uitzichten.

Voor iedereen die geniet van kleur en verf is deze cursus een heerlijke beleving. De 3 dagdelen geven je een creatieve boost om er de komende zomer mee door te gaan!

We schetsen met verschillende materialen, zodat je vertrouwd raakt met de vorm, de compositie, licht en donker. We schilderen met acrylverf.

Materiaalkosten: 25 euro bij de docent te voldoen tijdens de eerste les. Je krijgt hiervoor alles wat je nodig hebt om jouw kunstwerk te maken, zoals acrylverf, kwasten, penselen, potloden, houtskool, oliekrijt en een canvas 50x50cm.

Wat je zelf mee moet nemen:

• Schetsblok A4
  • Eventueel inspiratiemateriaal zoals tijdschriften, foto’s of behang.

Geef kleur aan je zomer en schrijf je snel in!

• 3 lessen van 2,5 uur, meerdere bijeenkomsten per week Toon details
    • 1: maandag 15 jul 2024 - 13:00 – Zandvliet Lyceum – 1.04
    • 2: dinsdag 16 jul 2024 - 13:00 – Zandvliet Lyceum – 1.04
    • 3: woensdag 17 jul 2024 - 13:00 – Zandvliet Lyceum – 1.04
  • Schrijf je op tijd in. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus op de genoemde datum kan starten.
  • € 125,00 plus € 25,00 materiaalkosten, te betalen tijdens de eerste les.
  • Margreet van Geest
  • Zandvliet Lyceum Toon adres-info