Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 19-2412

Cursus zoekmachinemarketing (SEO)

Cursus zoekmachinemarketing (SEO)
Cursuscode: 19-2412

Hoe zorg je ervoor dat jouw website ook wordt gevonden in Google? En wat kan je eraan doen om hoger te scoren in de ranking van je zoekmachine? Hoe bepaalt die zoekmachine eigenlijk de volgorde van de zoekresultaten? In deze workshop, bestaande uit drie bijeenkomsten, gaan we hierop nader in. Naast SEO (Search Engine Optimisation) komt ook SEA (Search Engine Advertising) ter sprake. Wat zijn de verschillen daartussen? Wat zijn de do's en don'ts bij SEO? Wat is metadata en wat is Dublin Core? Wat zijn hashtags, slugs en categorieën? En hoe schrijf je nu eigenlijk goede webteksten voor je site?

Voor deze workshop is enige computervaardigheid vereist. Daarnaast dien je te beschikken over een eigen laptop met toegang tot internet en bij voorkeur over een eigen website die je wilt gaan optimaliseren.  De lessen zelf zullen bestaan uit een mix van werkvormen waarbij theorie wordt afgewisseld praktijkopdrachten. 

Maandag 16 maart 2020
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 71,00
Dhr. MEd. H. (Hugo) Benne
19:30 - 21:30
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
MEd. H. (Hugo) Benne
MEd. H. (Hugo) Benne
Hugo Benne is een ervaren allround informatie- en mediaprofessional die al ruim 25 jaar actief is in uiteenlopende functies (trainer, customer support engineer, adviseur documentaire informatievoorziening, projectleider, applicatiebeheerder etc.) binnen de sectoren onderwijs, (semi-) overheid en het bedrijfsleven. De laatste jaren werkt hij als HBO-ICT docent op de Haagse Hogeschool. Daarnaast is hij zelfstandig ondernemer en verzorgt hij trainingen voor o.a. de Volksuniversiteit Den Haag.