Cursus Social Media - Alles wat je altijd had willen weten

Deze cursus staat in het teken van het actualiseren van de kennis en het kunnen delen van praktijkervaringen. Er worden oplossingen gezocht en aangeboden. Verder worden er follow-up plannen ontwikkeld en hands-on tips, adviezen en ideeën gegeven. Kortom: interactie met theorie en de praktische toepassing als basis.

Onderwerpen:

•          Wat zijn de Social Media trends in 2018?
•          Welk onderwerpen zijn geschikt voor het inzetten van sociale media?
•          Wat kan je met Social Media bereiken?
•          De 12 stappen voor een succesvolle Social Media strategie
•          Het ontwikkelen van een Content Plan van Aanpak incl. de contentkalender?
•          Meten is weten (o.a. Hootsuite, Coosto, Sprout social ed)
•          Specifieke focus op doelgroepen (vrijwilligers, jongeren, professionals)

Zelf meenemen: laptop

Donderdag 8 november 2018
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. R. (Raymond) van Hooft
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adres gegevens)
Cursus geannuleerd >
R. (Raymond) van Hooft
Raymond van Hooft is opgegroeid in een echt ondernemersgezin. Na de Economische School startte hij bij Beiersdorf als brandmanager voor Nivea en 8??4 en werkte aansluitend bij top-10 reclamebureaus (o.a. BBDO, Grey, Y&R) voor opdrachtgevers zoals het Nederlands Bureau voor Toerisme, Mitsubishi, Koninklijke Marine, KLM, Mobil Oil en Veilig Verkeer Nederland. Startte eind 1990 vervolgens voor zichzelf als zelfstandig projectmanager. Ondersteunt en helpt veel organisaties ???op on demand basis ??? aan specifieke expertise of mankracht. Vaak om vastgelopen projecten vlot te trekken en/of om lang sluimerende ambities eindelijk te kunnen realiseren. Sinds 2010 docent HBO Bachelor: Corporate Communicatie, Online Communicatie en MarketingCommunicatie.