Fotografie-gevorderden (om de week)

Bedoeld voor diegenen die de beginnerscursus hebben gevolgd of al over een redelijke kennis van de fototechniek beschikken. Bij deze cursussen wordt behalve de techniek veel aandacht besteed aan de artistieke kant van het fotograferen. Er worden opdrachten gegeven die naar eigen inzicht kunnen worden uitgevoerd, teneinde te komen tot een goede fotopresentatie.

Woensdag 3 februari 2021
8 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. M.J. (Marco) de Groot
Locaties: Zandvliet Lyceum, ONLINE - videocall (klik hier voor de adresgegevens)