Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 19-2676

De Zinmakers - schrijfcursus voor kinderen (7-10 jaar)

De Zinmakers - schrijfcursus voor kinderen (7-10 jaar)
Cursuscode: 19-2676

Als je meedoet met De Zinmakers ontdek je stap voor stap, op een creatieve manier, hoe je woorden gebruikt om een grappig, spannend of mooi verhaal of gedicht te schrijven. 

Deze creatieve schrijfcursus voor kinderen tussen de 7 en 10 jaar is laagdrempelig maar toch onverwacht heel leerzaam omdat er op een niet standaard manier wordt gewerkt met woord- en zinsopbouw. Kinderen ervaren hoe leuk taal is op een speelse manier. 

We onderzoeken woorden en we gaan woorden aan elkaar plakken om zo een gedicht en een kort verhaal te maken. Als we alle woorden gevonden hebben om het verhaal te maken en iedereen blij en tevreden is en het goed vindt, gaan we bij de laatste les op een bijzondere manier voordragen aan de ouders/verzorgers! 

schrijfcursus voor kinderen

Karin Ramaker (1973) heeft ervaring als onderwijsassistent in het basisonderwijs en heeft remedial teaching gegeven. Zij heeft ruime ervaring met het organiseren van lessen aan groepen. Ze schrijft ook boeken (fictie en non fictie) en werkt momenteel als zelfstandig pedagogisch werker bij gezin-nen. Ze woont in Den Haag en in haar vrije tijd schrijft ze op haar blog met-k.com

Zaterdag 6 juni 2020
4 lessen van 1 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 41,00
Mw. K. (Karin) Ramaker
13:30 - 14:30
Locatie: Zuid57 (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
K. (Karin) Ramaker
K. (Karin) Ramaker
Karin Ramaker (1973) is auteur van non-fictie boeken Opkrabbelen, nadat je op je bek bent gegaan, Gewoon Single en Beter Bloggen via uitgeverij Scriptum en heeft afgelopen november 2019 haar debuutroman uitgegeven getiteld: Draagtijd. Ze is daarnaast (gast)docent creatief schrijven en bloggen en is zelfstandig pedagogisch werker bij gezinnen thuis. Ze woont in Den Haag en in haar vrije tijd schrijft ze via haar blog met-k.com