Cursus spreken in het openbaar (verdiepingscursus)

Je hebt de cursus op beginnersniveau gevolgd, of hebt al wat ervaring in spreken in het openbaar. Nu je het niet (meer) eng vindt en je graag aan de slag wilt, vraag je je wellicht af “Hoe doe ik dat nu precies, een speech/presentatie of training voorbereiden? Hoe bouw ik het logisch op, hoe ga ik iedereen aanspreken, hoe zorg ik dat mensen met verschillende (leer)stijlen geboeid blijven door mijn verhaal?”
Nu je hebt geleerd vanuit POWER (Passie, Overtuiging, Wilskracht, Empathie en Realiteit) je boodschap over te brengen, en je niet meer enkel op jezelf gefocust bent, gaan we de focus verleggen naar je publiek. Wat hebben zij nodig en hoe ga jij daar op inspelen?
We gaan het naast de opbouw hebben over stemming en energie.
Oefenen is natuurlijk ook onderdeel van deze cursus, dus hopelijk heb jij na deze cursus een (concept) speech, presentatie of training ontwikkeld waarmee je de wereld in kunt!
Maandag 4 juni 2018
5 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. J.R (Judith) Kakebeke
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adres gegevens)
J.R (Judith) Kakebeke
"Taal geeft je woorden om te verwoorden wie je bent, waar je vandaan komt, wat je dromen zijn, waar je naartoe wilt. Taal zorgt ervoor dat je je plek in de wereld vindt!" Deze (ingekorte) tekst las ik eens ergens en dit past zo bij waar ik mij de afgelopen jaren via het geven van Nederlandse les en coachen & trainen voor inzet: een ieder zijn eigen weg in het leven laten vinden en bewandelen. Mijn eigen weg loopt via opleidingen op het gebied van onder andere communicatie, NLP, taal van het lichaam en NT2. Uit al deze opleidingen heb ik mijn eigen methodes/aanpak ontwikkeld, waarbij taal uit zoveel meer dan woorden alleen bestaat. Taal is voor mij een geheel van uitingen waarmee je aangeeft wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Wil jij beter worden in jezelf uiten, dan ben je van harte welkom bij de cursussen die ik voor de Volksuniversiteit Den Haag geef: ‘Nederlands voor anderstaligen’ en ‘Spreken in het openbaar’.