Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 19-2252

Workshop Bouwen aan zelfvertrouwen - Positief denken

Workshop Bouwen aan zelfvertrouwen - Positief denken
Cursuscode: 19-2252

Vaak een vervelend gevoel na een situatie of confrontatie? Last van piekeren, drempels die je niet durft te nemen of belemmerende gedachten waardoor je kwaliteiten niet tot uiting komen? Wil jij jezelf wel laten zien, maar vind je dat om allerlei redenen moeilijk? Staan er gedachten in de weg waardoor je doelen niet tot uiting komen? En heb je last van de ja maar’s of dat MOET ik ……? Dan is de Workshop positief denken wat voor jou!

In deze workshop van 2,5 uur leer je hoe ons brein omgaat met gedachten, gevoelens en gedrag. Je leert door middel van praktische toepassingen en schrijfopdrachten omgaan met negatieve gedachten en stoppen met piekeren!

Maandag 11 november 2019
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 36,00
Mw. M. (Malissa) Bron
19:30 - 22:00
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Malissa) Bron
M. (Malissa) Bron
Ervaring, sterke intuïtie, energiek, vol overtuiging en van mening dat iedereen recht heeft in een assertief bestaan! Deze eigenschappen en ervaring zet ik in, in contact met mensen! Met mijn achtergrond en ervaring als maatschappelijk werker, coach en trainer in de geestelijke gezondheidszorg heb ik vele mensen gecoacht en getraind in het versterken van zelfvertrouwen en assertief gedrag. Hierin heb ik mijn passie gevonden en ben ik getraind, bekend en beoefend geraakt met vele oefen- en spelvormen die helpen bij ontwikkelen in zelfvertrouwen en assertief gedrag. Mogen kiezen voor jezelf, je kwaliteiten laten zien en je eigen grenzen en keuzes bepalen zijn een mix die het zelfvertrouwen vergroten. Hierin inspireer en deel ik graag met anderen!