Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 19-2251

Workshop Bouwen aan zelfvertrouwen - Ken je kwaliteiten

Workshop Bouwen aan zelfvertrouwen - Ken je kwaliteiten
Cursuscode: 19-2251

Niet helemaal zeker van de kwaliteiten die je hebt? Of je weet niet hoe je ze kan inzetten? Wil je erachter komen welke kwaliteiten bij je passen? Doe dan mee met de workshop ken je kwaliteiten. Hierin ga jij zelf op zoek naar de kwaliteiten die je hebt en hoe je ze kan gaan gebruiken! Ook gaan we op zoek naar de belemmeringen die je hebt ten aanzien van jezelf of je kwaliteiten. Want wist je dat door de belemmerende gedachten die wij hebben we onze kwaliteiten verliezen? Hoe jij je kwaliteiten laat zien is afhankelijk van hoe jij in je kwaliteiten gelooft! 

Deze workshop duurt 2,5 uur en in samenwerking met de docent en groepsgenoten gaan we aan de slag met jouw kwaliteiten door middel van de spellen van Peter Gerrickens en andere spel- en oefenvormen. Je onderzoekt hoe je jouw kwaliteiten kunt inzetten op werk of in privé.

Maandag 4 november 2019
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 36,00
Mw. M. (Malissa) Bron
19:30 - 22:00
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Malissa) Bron
M. (Malissa) Bron
Ervaring, sterke intuïtie, energiek, vol overtuiging en van mening dat iedereen recht heeft in een assertief bestaan! Deze eigenschappen en ervaring zet ik in, in contact met mensen! Met mijn achtergrond en ervaring als maatschappelijk werker, coach en trainer in de geestelijke gezondheidszorg heb ik vele mensen gecoacht en getraind in het versterken van zelfvertrouwen en assertief gedrag. Hierin heb ik mijn passie gevonden en ben ik getraind, bekend en beoefend geraakt met vele oefen- en spelvormen die helpen bij ontwikkelen in zelfvertrouwen en assertief gedrag. Mogen kiezen voor jezelf, je kwaliteiten laten zien en je eigen grenzen en keuzes bepalen zijn een mix die het zelfvertrouwen vergroten. Hierin inspireer en deel ik graag met anderen!