Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 18-2212

Workshop - Met passie naar je droomleven

Workshop - Met passie naar je droomleven
Cursuscode: 18-2212

Leef je je leven maar vraag je je weleens af of dit het nu allemaal is? Weet je niet of je eigenlijk wel echt gelukkig bent met wat je nu hebt en doet? Zet dan nu de stap om je leven (meer) naar jouw hand te zetten en er meer uit te halen.

In deze 2-delige workshop ga je ontdekken welke elementen écht van belang zijn voor jouw geluk (denk aan werk, relatie, wonen, gezin, reizen, betekenis geven, passies, etc.). Sommige hiervan zijn misschien al aanwezig in je leven, andere (nog) niet. Met behulp van diverse technieken, waaronder de zogeheten Passietest, breng je in kaart waar jouw droompunten aan voldoen en wat je diepere wens eronder is. 

In deze cursus ga jij de eerste stappen zetten om jouw belangrijkste punt(en) te verwezenlijken: je brengt een duidelijke intentie de wereld in, waardoor jouw droomleven zich makkelijker kan en mag gaan ontvouwen. Uiteraard moet je er zelf ook nog iets voor doen, na je ervoor te hebben opengesteld. Met een stappenplan gebaseerd op de kaizen (= Japans voor 'verandering naar beter') lukt het ook jou om dichterbij die wensen te komen die jouw leven ideaal maken, ook al weet je nu misschien nog niet precies hoe. 

Vrijdag 15 maart 2019
2 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 14:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 63,00
Mw. drs. M.F. (Marianne) Timmer
14:00 - 16:30
Locatie: Klokhuis (klik hier voor de adres gegevens)
drs. M.F. (Marianne) Timmer
drs. M.F. (Marianne) Timmer
Creativiteit, schrijven en bewustwording zijn de drie grote thema's die mij inspireren en motiveren. Een studie Nederlands en vele cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording geven mij de achtergrond om deze zaken uit te dragen naar anderen. Ik vind het prachtig om te zien hoe mensen aan het eind van een training of workshop een stuk bewuster zijn geworden van zichzelf of hun creativiteit hebben leren inzetten voor het maken van een mooi product.