Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 19-2236

Workshop: Ontdek je onbewuste drijfveren

Workshop: Ontdek je onbewuste drijfveren
Cursuscode: 19-2236

... en word de beste versie van jezelf!

Je weet vaak wel wat je anders (of niet meer) zou willen maar niet wat je tegenhoudt om dit daadwerkelijk te doen! Vaak gaan we dan maar door op de oude vertrouwde manier. Tot de wal het schip keert! 

Hoe zorgen we ervoor dat we dichterbij komen bij wie we willen zijn? Dat we meer in balans raken. Niet voor eventjes maar duurzaam.

Onze onbewuste drijfveren spelen hierbij een belangrijke rol. Ze bepalen ons gedrag voor een flink deel, als een soort automatische piloot. Continu en overal! 

Wanneer je je bewust wordt van je drijfveren ga je begrijpen waarom je doet wat je doet. En dat schept ruimte om keuzes te kunnen maken. Je krijgt zo meer regie over je leven. Een mooi vertrekpunt om je verder te ontwikkelen. 

In deze workshop maken we o.a. kennis met het enneagram als model dat je helpt om je onbewuste drijfveren op te sporen. Ik leg je uit waar het enneagram vandaan komt en hoe het in elkaar zit. Wat kennis van het enneagram je oplevert en hoe je het kan gebruiken.

We gaan in deze workshop ook concreet aan de slag. We brengen onze belangrijkste kwaliteiten en valkuilen in kaart om zo van start te gaan met een eerste verkenning van onze drijfveren. 

Na afloop van deze 3 bijeenkomsten heb je meer zicht op jouw drijfveren en beschik je over handvatten voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

Cursusprijs is incl. reader.

Maandag 4 november 2019
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 75,00
Dhr. H. (Hans) de Vos
19:30 - 21:30
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adresgegevens)
H. (Hans) de Vos
H. (Hans) de Vos
Mijn naam is Hans de Vos (1953). Ik heb een vierjarige opleiding gedaan bij Pagano & Schouten (heet nu V-Cirkelacademie) gericht op het werken met onbewuste drijfveren en het enneagram. Ik ben gecertificeerd en gere-gistreerd coach in Zoetermeer.Voordat ik het coachingsvak in ging ben ik lange tijd werkzaam geweest als bestuurder van zorg- en welzijnsorganisaties. Ik werkt op dit moment aan een boek over het enneagram als psychologisch model voor persoonlijke ontwikkeling.