Cursus Arabisch half-gevorderden 1&2 intensief en conversatie

Deze cursus combineert de cursussen voor half-gevorderden 1 en 2 en is geschikt voor iedereen die eenvoudige woorden en korte zinnen in het Arabisch kan lezen en schrijven. De cursist leert eenvoudige gesprekken te voeren, vragen te stellen en antwoorden te geven. In oefeningen wordt aandacht besteed aan de grammatica en maakt u kennis met de cultuur en tradities in de Arabische wereld. Deze cursus sluit aan op de cursus Arabisch half-beginners 1&2 en is tevens geschikt voor hen die al enige kennis van het Arabisch hebben.

We gaan verder met deel 2 van de cursusmethode.

Voor een goed resultaat is het maken van ongeveer vier à zes uur huiswerk per week noodzakelijk.

De docent kan voor het studieboek zorgen. Daarvoor betaalt u in de eerste les € 33,50. Voor € 25,50 kunt u ook de basiswoordenlijst aanschaffen. Overig lesmateriaal kunt u bij de docent verkrijgen tegen een geringe vergoeding.

De docent is bereikbaar op 070-4140766, 06-14234092 of via www.arabisch.nu.

De docent zal om didactische redenen afwijken van de volgorde en inhoud van het cursusboek.

Let op! Als u wilt instappen in deze cursus zonder dat u de voorgaande cursus bij de Volksuniversiteit Den Haag hebt gevolgd, dan kunt u via de docent een afspraak maken voor een schriftelijke toets.

Dinsdag 1 september 2020
12 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 358,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. K.H. (Khaled) Khaled
Boek: Arabisch voor beginners deel 2 (klik hier voor meer informatie)
Locaties: Zandvliet Lyceum, Zuid57, Zandvliet Lyceum, Zuid57, Zuid57, Zuid57 (klik hier voor de adresgegevens)
K.H. (Khaled) Khaled