Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 20-1066

Cursus Duits conversatie (B1/B2)

Cursus Duits conversatie (B1/B2)
Cursuscode: 20-1066

Ärgern Sie sich auch wenn Ihnen beim Après-Ski in der Steiermark oder in der super Kneipe in Berlin-Prenzlauer Berg die richtigenVokabeln fehlen? Wenn Sie im Gespräch mit Deutschen, Österreichern oder Schweizern nicht wissen, wie Sie sich richtig ausdrücken sollen?
Übung macht den Meister! Eine Fremdsprache lernt man am besten und praxisbezogen, wenn man sie oft spricht. Dieser Kursus ist geeignet für Teilnehmer, die ein Abschlusszeugnis HAVO oder VWO haben und die mehr und öfter Deutsch sprechen möchten. In diesem Kursus üben Sie praktisches Deutsch: die richtigen Redewendungen und Ausdrücke für Situationen im täglichen Leben. Die Kursusteilnehmer machen Vorschläge für die Themen des Konversationsunterrichts.

Lesmateriaal: Wordt na overleg met de docente aangeschaft.

En misschien wel een belangrijk argument om Duits te leren: De lessen worden gegeven door een bevlogen docente Duits, die haar moedertaal met liefde en enthousiasme overbrengt.
Klik hier om een dubbelinterview met de docente en een cursiste te lezen.

Woensdag 7 oktober 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 189,00
Mw. G. (Gisela) Döll
20:15 - 21:45
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
G. (Gisela) Döll
G. (Gisela) Döll
Mijn naam is Gisela Döll, ik ben in Duitsland geboren en opgegroeid en wel in het stadje Lauterbach in de deelstaat Hessen. Sinds 1976 woon ik permanent in Nederland. Mijn drijfveren als docent: Ik wilde altijd al docent Duits worden omdat ik de liefde voor mijn taal en land graag wil doorgeven en veel mensen in Nederland met de Duitse taal en cultuur in contact wil brengen. Zeker omdat veel Nederlanders weinig affiniteit met Duitsland en de Duitse taal hebben. Daarom vind ik het fantastisch om aan volwassene studenten Duitse les te geven. Deze studenten hebben veel interesse voor de Duitse taal en zijn erg gemotiveerd. Ik geef met veel enthousiasme en plezier al een aantal jaren les aan de Volksuniversiteit in Den Haag.