Cursus Duits half-beginners 3 (A2-d)

In deze cursus behandelen we hoofdstuk 5 t/m 8 van het cursusboek Begegnungen A2. Dit is een uitermate geschikte methode voor deelnemers die de cursus Duits half-beginners 1&2 hebben gevolgd en dus de eerste helft van A2 hebben doorlopen.

Begegnungen A2 is duidelijk gestructureerd in 8 hoofdstukken met elk vier delen:
A: Lees- en luisterteksten en dialogen, training woordenschat en grammatica
B: Waard om te weten: Landeskunde
C: Oefeningen voor grammatica en woordenschat
D: Terugblik en samenvatting van elk hoofdstuk

En misschien wel een belangrijk argument om Duits te leren: De lessen worden gegeven door een bevlogen docente Duits, die haar moedertaal met liefde en enthousiasme overbrengt.
Klik hier om een dubbelinterview met de docente en een cursiste te lezen.

Woensdag 18 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. G. (Gisela) Döll
Boek: Begegnungen A2 (klik hier voor meer informatie)
G. (Gisela) Döll
Mijn naam is Gisela Döll, ik ben in Duitsland geboren en opgegroeid en wel in het stadje Lauterbach in de deelstaat Hessen. Sinds 1976 woon ik permanent in Nederland. Mijn drijfveren als docent: Ik wilde altijd al docent Duits worden omdat ik de liefde voor mijn taal en land graag wil doorgeven en veel mensen in Nederland met de Duitse taal en cultuur in contact wil brengen. Zeker omdat veel Nederlanders weinig affiniteit met Duitsland en de Duitse taal hebben. Daarom vind ik het fantastisch om aan volwassene studenten Duitse les te geven. Deze studenten hebben veel interesse voor de Duitse taal en zijn erg gemotiveerd. Ik geef met veel enthousiasme en plezier al een aantal jaren les aan de Volksuniversiteit in Den Haag.