Cursus Engels beginners 1 (A1-a+b)

Deze cursus is bestemd voor iedereen die niet of nauwelijks kennis van de Engelse taal heeft. De nadruk ligt op praktische vaardigheden. De methode Great! laat de cursist op een rustige en onderhoudende wijze kennismaken met de Engelse taal. Great! 1 leidt naar niveau A1 van het Europees Referentiekader. Bij het geïntegreerde tekst- en werkboek zitten 2 audio-cd’s. Ook is er een website met aanvullend materiaal (www.great-online.nl).

Dinsdag 17 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. C.M. (Lia) McGonigal
Boek: Great! 1, tekst- en werkboek plus 2 audio cds (klik hier voor meer informatie)
Locaties: Zuid57, Zuid57 (klik hier voor de adresgegevens)
C.M. (Lia) McGonigal
"Geboren en getogen in Den Haag, maar toch helemaal tweetalig. Twintig jaar heb ik als docent Engels voor de klas gestaan. Daarna heb ik 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Het onderwijs bleef mij trekken en ik heb toen besloten om docent te worden in het volwassenenonderwijs, zowel voor Engels als voor Nederlands. I was born in The Hague, The Netherlands, but am fully bi-lingual. I was a teacher at secondary schools for a long time and after that I worked in corporate business for 10 years. I found that my heart was in teaching so I reverted to teaching adults, mainly Dutch and English for foreigners."