Cursus Engels beginners 2 (A1-c+d)

Deze cursus is bestemd voor iedereen die een beetje kennis van de Engelse taal heeft. De nadruk ligt op praktische vaardigheden. De methode Great laat de cursist op een rustige en onderhoudende wijze kennismaken met de Engelse taal.
We behandelen de tweede helft van Great! 1 dat leidt naar niveau A1 van het Europees Referentiekader. Bij het geïntegreerde tekst- en werkboek zitten 2 audio-cd’s. Ook is er een website met aanvullend oefenmateriaal.

Woensdag 18 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. drs. M.A.T.A. (Michiel) Jansen
Boek: Great! 1, tekst- en werkboek plus 2 audio cds (klik hier voor meer informatie)
drs. M.A.T.A. (Michiel) Jansen
Michiel Jansen studeerde Engelse taal- en letterkunde in Leiden. Hij verzorgt cursussen Engels voor diverse instituten, werkt voor verschillende uitgeverijen en was betrokken bij vele educatieve uitgaven voor het middelbaar en beroepsonderwijs.