Cursus Engels gevorderden 1 (B2a+b)

Ben je al zeer bedreven in het Engels en is het nu tijd voor de nuances? In de cursus voor gevorderden werken we aan de finesses van je taalvaardigheid. Je leert per situatie te beoordelen welke woorden, uitdrukkingen en constructies je het beste kunt inzetten om effectief te communiceren. Gevarieerde lesvormen en activiteiten helpen je deze gevoeligheid te ontwikkelen en te oefenen.

Dit is een vervolg op de cursus half-gevorderden en geschikt voor degenen die niveau B1 hebben afgerond. We gaan starten met het boek Cambridge English Unlimited Intermediate.

Dinsdag 22 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. C.M. (Lia) McGonigal
Boek: Cambridge English Unlimited Intermediate B1+ (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Zuid57 (klik hier voor de adresgegevens)
C.M. (Lia) McGonigal
"Geboren en getogen in Den Haag, maar toch helemaal tweetalig. Twintig jaar heb ik als docent Engels voor de klas gestaan. Daarna heb ik 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Het onderwijs bleef mij trekken en ik heb toen besloten om docent te worden in het volwassenenonderwijs, zowel voor Engels als voor Nederlands. I was born in The Hague, The Netherlands, but am fully bi-lingual. I was a teacher at secondary schools for a long time and after that I worked in corporate business for 10 years. I found that my heart was in teaching so I reverted to teaching adults, mainly Dutch and English for foreigners."