Cursus Engels gevorderden 1 (B2a+b)

Bent u al zeer bedreven in het Engels en is het nu tijd voor de nuances? In de cursus voor gevorderden werken we aan de finesses van uw taalvaardigheid. U leert per situatie te beoordelen welke woorden, uitdrukkingen en constructies u het beste kunt inzetten om effectief te communiceren. Gevarieerde lesvormen en activiteiten helpen u deze gevoeligheid te ontwikkelen en te oefenen.

Dit is een vervolg op de cursus half-gevorderden en geschiklt voor degenen die niveau B1 hebben afgerond. We gaan starten met het boek Cambridge English Unlimited Intermediate.

Maandag 27 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. S. (Serena) Hillenaar
Boek: Cambridge English Unlimited Intermediate B1+ (klik hier voor meer informatie)
S. (Serena) Hillenaar
Serena is a native English speaker who has studied International Business, Italian and Education in English as a Second Language at university. After gaining experience in the private and public business and education sectors, she has recently moved to The Netherlands and is using her expertise to train non-native English speakers to succeed in the English speaking workplace.