Cursus Engels gevorderden 1 (B2a+b)

Bent u al zeer bedreven in het Engels en is het nu tijd voor de nuances? In de cursus voor gevorderden werken we aan de finesses van uw taalvaardigheid. U leert per situatie te beoordelen welke woorden, uitdrukkingen en constructies u het beste kunt inzetten om effectief te communiceren. Gevarieerde lesvormen en activiteiten helpen u deze gevoeligheid te ontwikkelen en te oefenen.

Dit is een vervolg op de cursus half-gevorderden en geschiklt voor degenen die niveau B1 hebben afgerond. We gaan starten met het boek Cambridge English Unlimited Intermediate.

Maandag 16 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. C. (Caroline) Totton
Boek: Cambridge English Unlimited Intermediate B1+ (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Klokhuis (klik hier voor de adresgegevens)
C. (Caroline) Totton
"Hallo! Ik ben Caroline en ik kom uit Belfast in Noord-Ierland. Ik woon al bijna 19 jaar in Nederland en geef Engelse les aan de Volkuniversiteit Den Haag sinds 2014. Daarvoor werkte ik voor 12 jaar voor de Verenigde Naties en tussendoor heb ik gestudeerd voor een MSC (in 2007 geslaagd). In 2013 heb ik mijn Cambridge English teaching certificate behaald bij de British Council in Amsterdam. In mijn vrije tijd speel ik gitaar en zing ik. Daarnaast hou ik van lezen (enkele van mijn favoriete schrijvers zijn Oscar Wilde, Iris Murdoch en Thomas Hardy). In 2011 heb ik een roman gepubliceerd en mijn ambitie is een bestseller te schrijven! Ik woon in Den Haag met mijn partner en onze kat. Hello! I'm Caroline and I come from Belfast in Northern Ireland. I've been living in The Netherlands for almost 19 years and giving English classes at the Volksuniversiteit Den Haag since 2014. Before that I worked for the United Nations for 12 years and studied for a Masters degree during that time too. I received my Cambridge English teaching certificate at the British Council in Amsterdam in 2013. In my free time I sing and play guitar and love to read (my favourite writers among many more are Oscar Wilde, Iris Murdoch and Thomas Hardy). In 2011 I wrote and published a novel and my ambition is to write a bestseller! I live in Den Haag with my boyfriend and our cat.