Cursus Engels gevorderden 2 (B2-c+d)

Bent u al zeer bedreven in het Engels en is het nu tijd voor de nuances? In de cursus voor gevorderden werken we aan de finesses van uw taalvaardigheid. U leert per situatie te beoordelen welke woorden, uitdrukkingen en constructies u het beste kunt inzetten om effectief te communiceren. Gevarieerde lesvormen en activiteiten helpen u deze gevoeligheid te ontwikkelen en te oefenen.

Dit is een vervolg op de cursus gevorderden 1 en geschiklt voor degenen die de eerste helft van niveau B2 hebben afgerond. We gaan verder met de tweede helft van het boek Cambridge English Intermediate.

Maandag 14 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. M. (Marloes) de Graaff-Ritsema
Boek: Cambridge English Unlimited Intermediate B1+ (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adres gegevens)
drs. M. (Marloes) de Graaff-Ritsema
I???m very interested in English language, literature and culture, and enjoy transferring my knowledge and passion through teaching. Because of my love for the English language and to discover the wealth of books that are produced in that language, I studied English at Leiden University. I started with sixteenth century sonnets and ended up writing a master thesis on humor in Native American literature. These two extremes are a clear indication of how wide and varied the extent of the English language is, not only in time, but also geographically as well as culturally. The next step was to become a Cambridge trained and certified teacher of English, so that I could share my love for English with all those who take an interest in the language. I hope to show my students the beauty, as well as the practical sides of English. I am convinced that by learning English the world in all its facets becomes their oyster.