Cursus Engels half-beginners 2 (A2-c+d)

Deze cursus is voor mensen met een basiskennis van Engels die de eerste helft van niveau A2 hebben afgerond. Net als bij de beginnerscursus ligt het accent op het mondeling taalgebruik.

We behandelen de tweede helft van Great! 2

Dinsdag 15 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. C.M. (Lia) McGonigal
Boek: Great! 2, tekst- en werkboek plus 2 audio cds (klik hier voor meer informatie)
Locaties: Zuid57, Zuid57 (klik hier voor de adres gegevens)
C.M. (Lia) McGonigal
"Geboren en getogen in Den Haag, maar toch helemaal tweetalig. Twintig jaar heb ik als docent Engels voor de klas gestaan. Daarna heb ik 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Het onderwijs bleef mij trekken en ik heb toen besloten om docent te worden in het volwassenenonderwijs, zowel voor Engels als voor Nederlands. I was born in The Hague, The Netherlands, but am fully bi-lingual. I was a teacher at secondary schools for a long time and after that I worked in corporate business for 10 years. I found that my heart was in teaching so I reverted to teaching adults, mainly Dutch and English for foreigners."