Cursus Engels half-gevorderden 2 (B1-c+d)

Deze cursus is bedoeld voor degenen die de eerste helft van niveau B1 hebben afgerond. Alle vaardigheden komen aan bod, maar spreekvaardigheid staat voorop.
We behandelen de tweede helft van Great! 3

Maandag 16 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. S. (Serena) Hillenaar
Boek: Great! 3, tekst- en werkboek plus online mp3s (klik hier voor meer informatie)
S. (Serena) Hillenaar
Serena is a native English speaker who has studied International Business, Italian and Education in English as a Second Language at university. After gaining experience in the private and public business and education sectors, she has recently moved to The Netherlands and is using her expertise to train non-native English speakers to succeed in the English speaking workplace.