Cursus Frans beginners 1 (A1-a)

We gebruiken de nieuwe editie van deel 1 van de driedelige leergang 'Voyages'. Voyages nieuw 1 is bestemd voor hen die nog geen Frans hebben gehad en leidt naar niveau A1 van het Europees Referentiekader. In Voyages staat de mondelinge communicatie op de voorgrond. De oefeningen zijn zo opgezet dat veel met anderen moet worden samengewerkt. Al in de eerste les ontmoet u herkenbare situaties waarin u zich in het Frans leert redden.

Woensdag 18 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. S.T.P. (Susanne) Lueb
Boeken: Voyages nieuw 1, tekstboek, Voyages nieuw 1, werkboek + MP3 (klik hier voor meer informatie)
drs. S.T.P. (Susanne) Lueb
Mijn naam is Susanne Lueb en ik woon inmiddels al bijna 8 jaar in Den Haag. Na mijn afstuderen aan de HBO-Lerarenopleiding Frans-Engels te Nijmegen, ben ik de opleiding Internationale Betrekkingen, met als vreemde taal Frans, aan de Rijksuniversiteit te Groningen gaan volgen. Na veel internationale banen bij met name Schiphol Group BV, de Ambassade van Jordanië en DSM, werk ik nu in een Franstalige Customer Service functie voor Atos Medical BV. Naast mijn huidige baan, geef ik dan ook graag Franse les aan studenten van de Volksuniversiteit te Den Haag. Ik ben een echte Francofiel en ik vind het een plezier om mijn passie voor de Franse taal en cultuur te delen met nieuwe Francofielen. A bientôt!