Cursus Frans beginners 2 (A1-b)

We gaan verder in deel 1 van de driedelige leergang 'Voyages'Voyages nieuw 1 is bestemd voor hen die nog geen Frans hebben gehad en leidt naar niveau A1 van het Europees Referentiekader. In Voyages staat de mondelinge communicatie op de voorgrond. De oefeningen zijn zo opgezet dat veel met anderen moet worden samengewerkt. Als u al enige kennis heeft van de Franse taal, dan kunt u in deze cursus instromen.

Woensdag 23 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. S.T.P. (Susanne) Lueb
Boeken: Voyages nieuw 1, werkboek + MP3, Voyages nieuw 1, tekstboek (klik hier voor meer informatie)
drs. S.T.P. (Susanne) Lueb
Na mijn afstuderen aan de HBO-Lerarenopleiding Frans-Engels te Nijmegen, ben ik de opleiding Internationale Betrekkingen (met als vreemde taal Frans) aan de Rijksuniversiteit te Groningen gaan volgen. Naast mijn andere internationale werkzaamheden geef ik graag Franse les aan de Volksuniversiteit te Den Haag, dit doe ik nu inmiddels drie jaar. Doordat ik zelf in Frankrijk heb gestudeerd, gewoond en gewerkt heb ik een goede kennis van de Franse taal, houd ik veel van Franse chansons en ben ik een echte francofiel geworden. Graag dompel ik toekomstige studenten Frans onder met de Franse manier van leven, cultuur en taal.