Cursus Frans beginners 4 (A1-d)

We gaan verder met het laatste deel van Voyages nieuw 1. Dit boek leidt naar niveau A1 van het Europees Referentiekader. In Voyages staat de mondelinge communicatie op de voorgrond. De oefeningen zijn zo opgezet dat veel met anderen moet worden samengewerkt.
Als u enige kennis heeft van de Franse taal, bijv. omdat u een jaarcursus Frans 1 of een cursus Frans beginners 3 hebt gedaan, dan kunt u aan deze cursus meedoen.

Woensdag 23 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. S.T.P. (Susanne) Lueb
Boeken: Voyages nieuw 1, werkboek + MP3, Voyages nieuw 1, tekstboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adres gegevens)
drs. S.T.P. (Susanne) Lueb
Mijn naam is Susanne Lueb en ik woon inmiddels al bijna 8 jaar in Den Haag. Na mijn afstuderen aan de HBO-Lerarenopleiding Frans-Engels te Nijmegen, ben ik de opleiding Internationale Betrekkingen, met als vreemde taal Frans, aan de Rijksuniversiteit te Groningen gaan volgen. Na veel internationale banen bij met name Schiphol Group BV, de Ambassade van Jordanië en DSM, werk ik nu in een Franstalige Customer Service functie voor Atos Medical BV. Naast mijn huidige baan, geef ik dan ook graag Franse les aan studenten van de Volksuniversiteit te Den Haag. Ik ben een echte Francofiel en ik vind het een plezier om mijn passie voor de Franse taal en cultuur te delen met nieuwe Francofielen. A bientôt!