Cursus Frans half-beginners 1 (A2-a)

Wie deel 1 van Voyages heeft afgerond en niveau A1 heeft bereikt, kan starten met deze cursus. Het boek
Voyages 2 volgt dezelfde opzet als Voyages 1. Evenals deel 1, biedt deel 2 de cursist veel afwisseling, waarbij het geleerde op een speelse manier en in realistische situaties wordt geoefend.

Met dit tweede deel van de leergang wordt in twee cursusjaren (4 blokken van 12 lessen) niveau A2 van het Europees Referentiekader bereikt.

Woensdag 18 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. S.T.P. (Susanne) Lueb
Boeken: Voyages 2, tekstboek, Voyages 2, werkboek (klik hier voor meer informatie)
drs. S.T.P. (Susanne) Lueb
Mijn naam is Susanne Lueb en ik woon inmiddels al bijna 8 jaar in Den Haag. Na mijn afstuderen aan de HBO-Lerarenopleiding Frans-Engels te Nijmegen, ben ik de opleiding Internationale Betrekkingen, met als vreemde taal Frans, aan de Rijksuniversiteit te Groningen gaan volgen. Na veel internationale banen bij met name Schiphol Group BV, de Ambassade van Jordanië en DSM, werk ik nu in een Franstalige Customer Service functie voor Atos Medical BV. Naast mijn huidige baan, geef ik dan ook graag Franse les aan studenten van de Volksuniversiteit te Den Haag. Ik ben een echte Francofiel en ik vind het een plezier om mijn passie voor de Franse taal en cultuur te delen met nieuwe Francofielen. A bientôt!