Cursus Hongaars half-gevorderden (B1)

Deze cursus is geschikt voor deelnemers aan de cursussen Hongaars beginners 3 of 4 en/of half-gevorderden van het afgelopen seizoen, maar ook voor degenen die elders hetzelfde niveau hebben bereikt (A2/B1). Behalve aan grammatica wordt er gewerkt aan alle taalvaardigheden, waarbij het spreken centraal staat.  In deze groep worden naast de stof in het boek verschillende thema's behandeld, de focus ligt op conversatie. De leerlingen worden geacht om korte spreekbeurten voor te bereiden.

In de loop van deze cursus zult u steeds beter in staat zijn gesprekken te voeren en eenvoudige teksten te lezen.

De docente is bereikbaar op: tel. 070-3841298, e-mail: visseragnes@hotmail.com.

Maandag 21 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. A. (Agnes) Visser-Szendi
Boek: MagyarOK B1 - tekst- en werkboeken (klik hier voor meer informatie)