Cursus Italiaans beginners 1 (A1-a)

Met het boek Con piacere leert u op een rustige en ontspannen manier Italiaans spreken. In het eerste blok leert u de beginselen van deze mooie taal en maakt u kennis met de basisgrammatica van het Italiaans, zodat u een eenvoudig gesprek kunt voeren. Hierop bouwen we verder in de daarop volgende blokken. De stof is afwisselend en gaandeweg zal er steeds meer aandacht worden besteed aan de Italiaanse cultuur en het leven van alledag.

Woensdag 23 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. dr. L. (Laura) Migliori
Boeken: Con piacere 1 tekstboek, Con piacere 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)
Locaties: Zandvliet Lyceum, Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adresgegevens)
dr. L. (Laura) Migliori
Laura is gepromoveerd in Taalkunde en werkt bij de Universiteit Leiden. Daarnaast is zij docent Italiaans bij verschillende instituten waaronder de Volksuniversiteit.