Cursus Italiaans beginners 1 (A1-a)

Met het boek Con piacere leert u op een rustige en ontspannen manier Italiaans spreken. In het eerste blok leert u de beginselen van deze mooie taal en maakt u kennis met de basisgrammatica van het Italiaans, zodat u een eenvoudig gesprek kunt voeren. Hierop bouwen we verder in de daarop volgende blokken. De stof is afwisselend en gaandeweg zal er steeds meer aandacht worden besteed aan de Italiaanse cultuur en het leven van alledag.

Donderdag 8 november 2018
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. D. (Daphne) van Genderen
Boeken: Con piacere 1 tekstboek, Con piacere 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
drs. D. (Daphne) van Genderen
"Ik heb Italiaanse taal- en letterkunde gestudeerd in Amsterdam en ik heb een jaar in Italië gewoond. Ik geef alweer jaren les aan de volksuniversiteit, eerst in Haarlem, nu in Den Haag. Het is heerlijk om cursisten op elk niveau les te geven en te zien dat ze zich die mooie taal op een ontspannen manier eigen maken. Het is fijn om mijn passie voor Italië, het eten en de films te delen met gelijkgestemden."