Cursus Italiaans beginners 2 (A1-b)

Italiaans is alom bekend als de taal van de opera. Vele liefhebbers van klassieke muziek willen dan ook om die reden deze lyrische taal leren spreken en begrijpen. Maar nog meer mensen ontdekken het Italiaans als zij naar Italië op vakantie gaan. Je kunt pas echt genieten van alles wat dit heerlijke land te bieden heeft, als je ook kunt communiceren met de mensen. Je ontdekt Italië op een andere manier door te praten over de heerlijke wijnen en gerechten. Je ziet de levensgenieter, de kunst en het landschap met andere ogen. De cursussen Italiaans spelen in op deze behoefte. Op verschillende niveaus en manieren worden cursussen verzorgd die eenieder bieden wat hij of zij zoekt. In alle cursussen is er aandacht voor spreken en luisteren en worden de vele aspecten van Italië en de Italiaanse cultuur behandeld.

Italiaans beginners 2
Deze cursus is bestemd voor degenen die de cursus Italiaans beginners 1 hebben gevolgd en zich de Italiaanse taal verder eigen willen maken. Maar ook nieuwkomers die al enige basiskennis van het Italiaans hebben zijn van harte welkom. Om deel te kunnen nemen is het van belang dat u zichzelf in het Italiaans kunt voorstellen, eten en drinken kunt bestellen, en op een eenvoudige wijze iets kunt vertellen over uw werk.

We gaan verder met het cursusboek Con piacere 1 vanaf hoofdstuk 4.

Woensdag 27 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. dr. L. (Laura) Migliori
Boeken: Con piacere 1 tekstboek, Con piacere 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)
Locaties: Zandvliet Lyceum, ONLINE - videocall, ONLINE - videocall, ONLINE - videocall, ONLINE - videocall (klik hier voor de adresgegevens)
dr. L. (Laura) Migliori
Laura is gepromoveerd in Taalkunde en werkt bij de Universiteit Leiden. Daarnaast is zij docent Italiaans bij verschillende instituten waaronder de Volksuniversiteit.