Cursus Italiaans beginners 3&4 (A1-c+d)

Italiaans is alom bekend als de taal van de opera. Vele liefhebbers van klassieke muziek willen dan ook om die reden deze lyrische taal leren spreken en begrijpen. Maar nog meer mensen ontdekken het Italiaans als zij naar Italië op vakantie gaan. Je kunt pas echt genieten van alles wat dit heerlijke land te bieden heeft, als je ook kunt communiceren met de mensen. Je ontdekt Italië op een andere manier door te praten over de heerlijke wijnen en gerechten. Je ziet de levensgenieter, de kunst en het landschap met andere ogen. De cursussen Italiaans spelen in op deze behoefte. Op verschillende niveaus en manieren worden cursussen verzorgd die eenieder bieden wat hij of zij zoekt. In alle cursussen is er aandacht voor spreken en luisteren en worden de vele aspecten van Italië en de Italiaanse cultuur behandeld.

Italiaans beginners 3&4
We gaan verder met de tweede helft van het boek Con piacere. In het eerste blok leerde u de beginselen van deze mooie taal en maakte u kennis met de basisgrammatica van het Italiaans, zodat u een eenvoudig gesprek kunt voeren. Hierop bouwen we verder in het volgende blok. De stof is afwisselend en gaandeweg zal er steeds meer aandacht worden besteed aan de Italiaanse cultuur en het leven van alledag.

Let op!  In deze cursus wordt de lesstof wat sneller behandeld dan gebruikelijk. Het doel is om Con Piacere 1 af te maken.

Woensdag 27 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. dr. L. (Laura) Migliori
Boeken: Con piacere 1 werkboek, Con piacere 1 tekstboek (klik hier voor meer informatie)
Locaties: Zandvliet Lyceum, ONLINE - videocall, ONLINE - videocall (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
dr. L. (Laura) Migliori
Laura is gepromoveerd in Taalkunde en werkt bij de Universiteit Leiden. Daarnaast is zij docent Italiaans bij verschillende instituten waaronder de Volksuniversiteit.