Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 19-1402

Cursus Koreaans beginners 1

Cursus Koreaans beginners 1
Cursuscode: 19-1402

Het doel van deze cursus is om eenvoudige Koreaanse zinnen te leren begrijpen en te maken. De eerste lessen zullen besteed worden aan het leren van het Koreaanse alfabet (Hangǔl), wat basale grammatica en woordenschat. Daarna zullen stap voor stap grammaticale constructies worden behandeld, geoefend en getoetst. Gaandeweg zullen ook eenvoudige teksten worden gelezen en, afhankelijk van het niveau en de vorderingen, zal er ook audiovisueel materiaal gebruikt worden. Lessen zijn opgebouwd uit verschillende blokjes: uitspraak, huiswerk, nieuwe grammatica, oefening nieuwe grammatica, dictee en vragenrondje.

Al naar gelang de wensen van de cursisten kunnen bepaalde onderwerpen behandeld worden en kan de nadruk liggen op spreek- en luistervaardigheid, of op lees- en schrijfvaardigheid.

De cursusboeken zijn o.a. te bestellen via www.koreanbooks.de (betaling met paypal), www.amazon.de (betaling met iDeal), of bol.com.

Dinsdag 11 februari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 189,00
Mw. M. (Mandakhnar) Chuluun
Boeken: New Sogang Korean 1A Student's book, New Sogang Korean 1A Workbook (klik hier voor meer informatie)
19:15 - 20:45
Locaties: Zandvliet Lyceum, Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Mandakhnar) Chuluun
M. (Mandakhnar) Chuluun
In 2015 ben ik naar Nederland gekomen om bij mijn Nederlandse man te wonen en hier een nieuw bestaan op te bouwen. Ik heb aan de universiteit van Ulaanbaatar Koreaans en Linguistiek gestudeerd. Ik heb ervaring met lesgeven in Mongools en Koreaans aan verschillende groepen, zoals bachelor studenten, museumgidsen. Ook heb ik een tv-cursus Koreaans gegeven op de Mongoolse televisie.