Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 19-1406

Cursus Koreaans beginners 2

Cursus Koreaans beginners 2
Cursuscode: 19-1406

 Deze cursus volgt op de beginners 1 cursus. Het doel is om eenvoudige Koreaanse zinnen te leren begrijpen en te maken. Er wordt aandacht besteed aan het leren van het Koreaanse alfabet (Hangǔl), wat basale grammatica en woordenschat. Daarna zullen stap voor stap grammaticale constructies worden behandeld, geoefend en getoetst. Gaandeweg zullen ook eenvoudige teksten worden gelezen en, afhankelijk van het niveau en de vorderingen, zal er ook audiovisueel materiaal gebruikt worden. Lessen zijn opgebouwd uit verschillende blokjes: uitspraak, huiswerk, nieuwe grammatica, oefening nieuwe grammatica, dictee en vragenrondje.

Al naar gelang de wensen van de cursisten kunnen bepaalde onderwerpen behandeld worden en kan de nadruk liggen op spreek- en luistervaardigheid, of op lees- en schrijfvaardigheid.

De cursusboeken zijn o.a. te bestellen via www.koreanbooks.de (betaling met paypal) of www.amazon.de (betaling met iDeal).

Dinsdag 17 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 189,00
Mw. M. (Mandakhnar) Chuluun
Boeken: New Sogang Korean 1A Workbook, New Sogang Korean 1A Student's book (klik hier voor meer informatie)
19:15 - 20:45
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Mandakhnar) Chuluun
M. (Mandakhnar) Chuluun
In 2015 ben ik naar Nederland gekomen om bij mijn Nederlandse man te wonen en hier een nieuw bestaan op te bouwen. Ik heb aan de universiteit van Ulaanbaatar Koreaans en Linguistiek gestudeerd. Ik heb ervaring met lesgeven in Mongools en Koreaans aan verschillende groepen, zoals bachelor studenten, museumgidsen. Ook heb ik een tv-cursus Koreaans gegeven op de Mongoolse televisie.