Cursus Modern Hebreeuws (Ivriet) - beginners plus (jaar 2)

Deze cursus is bedoeld voor hen die het Hebreeuwse schrift al enigszins kunnen lezen en schrijven en bijv. de eerstejaars beginnerscursus hebben gevolgd. Tijdens deze cursus worden basale onderwerpen uit de grammatica behandeld en oefeningen gemaakt. Verder wordt er een begin gemaakt met het aanleggen van  een basiswoordenschat. Bij de behandeling van de lesstof komt ook geschiedenis en cultuur van land en volk ter sprake.

Voor deze cursus is enige werkzaamheid thuis gewenst (2-3 uur studiebelasting per week).

Lesmateriaal: Is verkrijgbaar bij de docent (€ 20,-).

Donderdag 8 oktober 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 520,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. drs. P.G. (Peter) Luzac
Inschrijving nog open >
drs. P.G. (Peter) Luzac
Drs. Peter Luzac (1947) is bij onze Haagse Volksuniversiteit het gezicht achter de opleiding Modern Hebreeuws. Hij heeft aan de Universiteit Leiden Semitische Talen en Culturen gestudeerd. In de praktijk, naast zijn dagelijkse werkkring heeft hij lange ervaring in het onderwijzen van Hebreeuws. Een bijzondere vorm daarvan is het opleiden van jongens voor hun Bar Mitswa. Luzac is bestuurder van het Nederlands Israëlitisch Kerkgenootschap (NIK). Tot ziens ??? lehitra???ot!