Cursus Modern Hebreeuws (Ivriet) - gevorderden

In deze vervolgcursus wordt aan de hand van een syllabus de kennis van de grammatica verdiept met nadruk op het werkwoord in alle formaties. In deze cursus lezen we een eenvoudig boek en aan de hand van nieuwsflitsen oefenen we de luistervaardigheid. Ook in deze cursus zal bij de behandeling van de lesstof ook geschiedenis en cultuur van land en volk ter sprake komen

Om deze cursus goed tot zijn recht te laten komen is zelfwerkzaamheid thuis nodig (2-3 uur per week).

Lesmateriaal: Is verkrijgbaar bij de docent (€ 20).
Voor deze cursus is de aanschaf van een woordenboek Hebreeuws-Nederlands verplicht.

Donderdag 8 oktober 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 520,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. drs. P.G. (Peter) Luzac
Inschrijving nog open >
drs. P.G. (Peter) Luzac
Drs. Peter Luzac (1947) is bij onze Haagse Volksuniversiteit het gezicht achter de opleiding Modern Hebreeuws. Hij heeft aan de Universiteit Leiden Semitische Talen en Culturen gestudeerd. In de praktijk, naast zijn dagelijkse werkkring heeft hij lange ervaring in het onderwijzen van Hebreeuws. Een bijzondere vorm daarvan is het opleiden van jongens voor hun Bar Mitswa. Luzac is bestuurder van het Nederlands Israëlitisch Kerkgenootschap (NIK). Tot ziens ??? lehitra???ot!