Cursus Modern Hebreeuws (Ivriet) - half beginners (jaar 3)

Deze cursus is bedoeld voor hen die de eerstejaars beginners- en beginners plus cursus hebben gevolgd. Tijdens deze cursus wordt het werkwoord in al zijn tijden behandeld en oefeningen gemaakt. Verder wordt de woordenschat uitgebreid. Bij de behandeling van de lesstof komt ook geschiedenis en cultuur van land en volk ter sprake.

Voor deze cursus is enige werkzaamheid thuis gewenst (2-3 uur studiebelasting per week).

Lesmateriaal: Is verkrijgbaar bij de docent (€ 20,-).
Voor deze cursus is de aanschaf van een woordenboek Hebreeuws-Nederlands verplicht.

Maandag 5 oktober 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 520,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. drs. P.G. (Peter) Luzac
Inschrijving nog open >
drs. P.G. (Peter) Luzac
Drs. Peter Luzac (1947) is bij onze Haagse Volksuniversiteit het gezicht achter de opleiding Modern Hebreeuws. Hij heeft aan de Universiteit Leiden Semitische Talen en Culturen gestudeerd. In de praktijk, naast zijn dagelijkse werkkring heeft hij lange ervaring in het onderwijzen van Hebreeuws. Een bijzondere vorm daarvan is het opleiden van jongens voor hun Bar Mitswa. Luzac is bestuurder van het Nederlands Israëlitisch Kerkgenootschap (NIK). Tot ziens ??? lehitra???ot!