Cursus Modern Hebreeuws (Ivriet) - vervolgcursus 2

In de vervolgcursus I (of half-beginners van seizoen 17-18) heeft de cursist kennisgemaakt met de beginselen van de Modern-Hebreeuwse grammatica. De nadruk heeft daarbij gelegen op het werkwoord. Na dit grondwerk is het nu tijd om aan de hand van teksten het werkwoord in al zijn formaties te oefenen en om vervolgens korte verhalen te gaan lezen.

Ook in deze cursus zal aandacht voor geschiedenis en cultuur van het land zeker niet ontbreken.

Om deze cursus goed tot zijn recht te laten komen is zelfwerkzaamheid thuis nodig.

Lesmateriaal: Is verkrijgbaar bij de docent (€ 20). Voor deze cursus is de aanschaf van een woordenboek Hebreeuws-Nederlands via de docent verplicht.

Donderdag 18 oktober 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 397,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. drs. P.G. (Peter) Luzac
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
drs. P.G. (Peter) Luzac
Drs. Peter Luzac (1947) is bij onze Haagse Volksuniversiteit het gezicht achter de opleiding Modern Hebreeuws. Hij heeft aan de Universiteit Leiden Semitische Talen en Culturen gestudeerd. In de praktijk, naast zijn dagelijkse werkkring heeft hij lange ervaring in het onderwijzen van Hebreeuws. Een bijzondere vorm daarvan is het opleiden van jongens voor hun Bar Mitswa. Luzac is bestuurder van het Nederlands Israëlitisch Kerkgenootschap (NIK). Tot ziens – lehitra’ot!