Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 19-1430

Cursus Mongools beginners 1

Cursus Mongools beginners 1
Cursuscode: 19-1430

Deze cursus geeft geïnteresseerden een basiskennis van het Mongools en via de taal een inkijk in de alledaagse cultuur van het land. Behalve aan het cyrillische alfabet wordt er aandacht besteed aan lezen, schrijven, luisteren en spreken op basis van elementaire grammatica.
Voorkennis van het Mongools is niet vereist. Buiten de lessen om wordt van de cursisten enige zelfstudie gevraagd, waarbij oefeningen als huiswerk worden opgegeven.

De docent is momenteel bezig aan een cursusboek Mongools-Nederlands en eerste versies van dit lesmateriaal zullen door de docent (gratis) digitaal aan de studenten beschikbaar worden gesteld.

Dinsdag 17 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 17:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 208,00
Mw. M. (Mandakhnar) Chuluun
17:45 - 19:15
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Mandakhnar) Chuluun
M. (Mandakhnar) Chuluun
In 2015 ben ik naar Nederland gekomen om bij mijn Nederlandse man te wonen en hier een nieuw bestaan op te bouwen. Ik heb aan de universiteit van Ulaanbaatar Koreaans en Linguistiek gestudeerd. Ik heb ervaring met lesgeven in Mongools en Koreaans aan verschillende groepen, zoals bachelor studenten, museumgidsen. Ook heb ik een tv-cursus Koreaans gegeven op de Mongoolse televisie.