Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 20-1718

Cursus Pools half-beginners 3 (A2-c)

Cursus Pools half-beginners 3 (A2-c)
Cursuscode: 20-1718

Deze vervolgcursus sluit aan op de cursus Pools half-beginners 2 van het voorjaar van 2020. Als u al over een redelijke kennis van de Poolse taal beschikt, bijvoorbeeld omdat u elders al eens cursussen Pools heeft gevolgd, mag u zich ook direct voor Pools half-beginners inschrijven. 
De belangrijkste grammaticale structuren en principes zullen steeds weer terugkeren, opnieuw worden geoefend en verder uitgebreid.
Daarnaast zal de nodige aandacht aan conversatie worden besteed. Ook in deze cursus staat de praktische kant van de Poolse taal centraal.

Woensdag 4 november 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:10 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 233,00
Mw. A.Z. (Anna) Sartanowicz
Boek: Podręcznik Polski, krok po kroku 1 (klik hier voor meer informatie)
20:10 - 21:40
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
A.Z. (Anna) Sartanowicz
A.Z. (Anna) Sartanowicz
In Polen heb ik de studie pedagogiek met als specialisatie pedagogiek voor het lager onderwijs afgerond aan de voormalige Pedagogische Academie die tegenwoordig onderdeel is van de Universiteit Warmië en Mazurië. Voordat ik naar Nederland verhuisde, heb ik 7 jaar als lerares geschiedenis en als kleuterjuf gewerkt bij een basisschool. Sinds 1996 ben ik woonachtig in Nederland waar ik o.a. als groepsleidster bij de kinderopvang werk. Op het gebied van de Poolse taal ben ik vooral actief bij de Poolse zaterdagschool in Delft waar ik de Poolse lessen aan kinderen van 4 tot 10 jaar geef en diverse activiteiten organiseer. Na 2009 werkte ik ook als docent Pools voor Nederlandse volwassenen bij de Pools-Nederlandse Kulturele Vereniging (PNKV) in Amsterdam. Mijn hobby's zijn lezen, tuinieren, tennissen en fietsen.