Cursus Portugees beginners 3 (A1-c)

Portugees is een Romaanse taal die door ruim 200 miljoen mensen over de hele wereld wordt gesproken. Het is de officiële taal van o.a. Portugal, Brazilië, Angola, Kaapverdië, Guinee Bissau en Mozambique. Het Portugees is nauw verwant aan Spaans en in mindere mate verwant aan Frans en Italiaans.

Portugees beginners 3
Deze cursus volgt op de beginners 2 cursus. We gaan verder met de basisprincipes van de Portugese taal: uitspraak, woordenschat en korte gesprekken voeren. Tijdens de lessen ligt de nadruk op de spreekvaardigheid.

We gaan verder met het cursusboek Portugues no mundo.

Dinsdag 10 november 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. A.C.L.S. (Ana Carolina) Goulart
Boek: Portugues no mundo - tekst- en werkboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: ONLINE - videocall (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
A.C.L.S. (Ana Carolina) Goulart
Ana studeerde Engels en Portugees aan de Universiteit van Brasilia en werkte op verschillende instituten en taalscholen als docent Engels en Portugees.