Cursus Roemeens beginners 1 (A1-a)

In het eerste blok leer je de beginselen van Roemeens en maak je kennis met de basisgrammatica, zodat je een eenvoudig gesprek kunt voeren. Hierop bouwen we verder in daarop volgende blokken.

We maken gebruik van Learn Romanian door M. Moldoveanu Pologea (Rolang School). Dit leerboek in twee delen (een taalboek en een oefenboek) biedt een lespakket aan dat toepasbaar is in het leven van alledag, van kennismaking en boodschappen doen tot praten over je hobby’s.

Het leerboek heeft digitale audio files die goed aansluiten bij de behandelde stof. Heel nuttig om thuis per les te beluisteren en de uitspraak mee te oefenen.

Dinsdag 9 maart 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. I. (Ingrid) Mülthaler
Boek: Learn Romanian - manual & exercise book (klik hier voor meer informatie)
Locaties: Zandvliet Lyceum, Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adresgegevens)
I. (Ingrid) Mülthaler
Ingrid heeft een BA Europese Studies i.c.m. Roemeense Taal & Cultuur behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Met heel veel plezier en toewijding doceert zij Roemeens aan de Volksuniversiteiten in Rotterdam en Den Haag.