Cursus Russisch gevorderden 5 (B2)

In deze cursus besteden we veel aandacht aan het lezen, vertalen en bespreken van Russische teksten. Verder zullen grammaticale en lexicale oefeningen de revue passeren, evenals spreek-, luister- en schrijfopdrachten. Daarnaast maken we zo nu en dan een uitstapje naar teksten of ander materiaal over bijvoorbeeld Russische kunstenaars, componisten en schrijvers.

We zullen in deze cursus starten in hoofdstuk 1 van het boek Rusland zonder Grenzen.

Als u belangstelling heeft voor deze cursus en vragen heeft, neemt u dan contact op met de docent, drs Karina Groot (karinagroot@planet.nl) of het secretariaat van de Volksuniversiteit.

Woensdag 18 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. K. (Karina) Groot
Boek: Rusland zonder grenzen (klik hier voor meer informatie)
drs. K. (Karina) Groot
Karina Groot studeerde Russische Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Naast het organiseren van culturele programma’s, geeft zij al jarenlang met veel enthousiasme taalcursussen en intensieve zakelijke trainingen Russisch.