Cursus Russisch gevorderden - Lezen over 19e-eeuwse kunstenaars

In deze cursus lezen we in het Russisch over het leven en een aantal werken van Russische 19e-eeuwse kunstenaars, waaronder Repin, Serov, Vasnetsov, Ivanov, Levitan en Fedotov. Daarnaast oefenen we grammatica, idioom en spreekvaardigheid.

Het boek Мы читаем и говорим о русских художниках is niet meer te koop. De docent zal u daarom per les de tekst en de oefeningen mailen.

Wilt u deelnemen aan deze cursus en is uw kennis van het Russisch, vooral voor het lezen, op B20-niveau, dan vragen wij u contact op te nemen met de docent, karinagroot@planet.nl

Woensdag 18 september 2019
12 lessen van 1 uur aanvangstijd 17:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. K. (Karina) Groot
drs. K. (Karina) Groot
Karina Groot studeerde Russische Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Naast het organiseren van culturele programma’s, geeft zij al jarenlang met veel enthousiasme taalcursussen en intensieve zakelijke trainingen Russisch.