Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 19-1783

Cursus Russisch half-beginners 2 (A2-b)

Cursus Russisch half-beginners 2 (A2-b)
Cursuscode: 19-1783

Wist u dat het Russisch de meest gesproken taal in Europa is? Ongeveer 145 miljoen mensen hebben Russisch als moedertaal. Het is de officiële taal van Rusland, maar ook buiten Rusland wordt deze taal veel gesproken, zoals bijvoorbeeld in Estland, Letland en Litouwen. Hoewel men zich in Rusland steeds meer verstaanbaar kan maken in het Engels, wordt het zeer gewaardeerd als u een gesprek kan voeren in het Russisch. Een taalcursus Russisch kan u goed van pas komen wanneer u voor werk, studie of vakantie naar Rusland afreist.

Russisch half-beginners 2
In deze cursus starten we in hoofdstuk 11 van Paspoort voor Russisch deel 1. U vergroot uw woordenschat en spreekvaardigheid. Wat grammatica betreft gaan we verder met de naamvallen van de bijvoeglijk naamwoorden en gaan we dieper in op de werkwoorden, zoals de aspectparen en de voorvoegsels. Ook in deze cursus blijven we aandacht besteden aan Rusland op basis van actuele nieuwsberichten en persoonlijke ervaringen.

 

Woensdag 15 januari 2020
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 189,00
Mw. drs. K. (Karina) Groot
Boeken: Paspoort voor Rusland 1 werkboek, Paspoort voor Rusland 1 tekstboek (klik hier voor meer informatie)
20:00 - 21:30
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adresgegevens)
drs. K. (Karina) Groot
drs. K. (Karina) Groot
Karina Groot studeerde Russische Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Naast het organiseren van culturele programma’s, geeft zij al jarenlang met veel enthousiasme taalcursussen en intensieve zakelijke trainingen Russisch.