Cursus Russisch half-beginners 3 (A2-c)

Wist u dat het Russisch de meest gesproken taal in Europa is? Ongeveer 145 miljoen mensen hebben Russisch als moedertaal. Het is de officiële taal van Rusland, maar ook buiten Rusland wordt deze taal veel gesproken, zoals bijvoorbeeld in Estland, Letland en Litouwen. Hoewel men zich in Rusland steeds meer verstaanbaar kan maken in het Engels, wordt het zeer gewaardeerd als u een gesprek kan voeren in het Russisch. Een taalcursus Russisch kan u goed van pas komen wanneer u voor werk, studie of vakantie naar Rusland afreist.

Russisch halfbeginners 2
(A2-c)
Deze cursus start in hoofdstuk 11 van Paspoort 1 en is voor diegenen die verder willen leren in niveau A2. U vergroot uw woordenschat en spreekvaardigheid. Wat grammatica betreft gaan we verder met de naamvallen van de bijvoeglijk naamwoorden en gaan we dieper in op de werkwoorden, zoals de aspectparen en de voorvoegsels. Ook in deze cursus blijven we aandacht besteden aan Rusland op basis van actuele nieuwsberichten en persoonlijke ervaringen.

Dinsdag 17 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. dr. D.G. (Dennis) Ioffe
Boeken: Paspoort voor Rusland 1 tekstboek, Paspoort voor Rusland 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)