Cursus Russisch ver-gevorderden (B2/C1)

Deze cursus is bedoeld voor degenen die al een grondige kennis van de Russische grammatica hebben en deze willen onderhouden. Een aantal lessen wordt besteed aan het oplezen, vertalen en bespreken van teksten waarin de Russische literatuur en geschiedenis centraal staan. Verder zal een flink aantal grammaticale en lexicale oefeningen de revue passeren, evenals spreek- en schrijfopdrachten.

Voor de grammaticaoefeningen zal de docente zelf kopieën uitdelen. Hiernaast wordt voor de leesoefeningen gebruikgemaakt van het boek Современная русская проза.

Woensdag 15 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. dr. D.G. (Dennis) Ioffe
Boek: Современная русская проза - 21 век. Хрестоматия (klik hier voor meer informatie)