Cursus Spaans beginners 1 (A1-a)

Deze cursussen zijn bedoeld voor cursisten die nog nooit Spaanse lessen hebben gevolgd. Aandacht wordt met name besteed aan het vergaren van een basisvocabulaire dat in specifieke contexten gebruikt kan worden, bijvoorbeeld in eenvoudige zinnen tijdens de vakantie. De nadruk ligt op de spreekvaardigheid.

In deze cursus worden de eerste drie hoofdstukken van Caminos nieuw 1 behandeld.

Maandag 21 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. C.P. (Claudia) García Capacho
Boeken: Caminos nieuw 1, werkboek, Caminos nieuw 1, tekstboek (klik hier voor meer informatie)
C.P. (Claudia) García Capacho
Hola, ¿qué tal? Het geven van lessen Spaans is sinds vijftien jaar een grote passie. Mijn plezier in het goed gebruiken van en het spelen met de Spaanse taal breng ik over in mijn lessen. Ik ben native speaker, heb de Lerarenopleiding Spaans (tweede graad) in Utrecht gevolgd en mijn specialiteit ligt op didactisch vlak: hoe lessen voor mensen aantrekkelijk, dynamisch en effectief te maken. Mijn motto is " Estudia con pasion y disfruta lo que aprendes" (Leer met passie en geniet van wat je leert). Mijn lessen kenmerken zich door veel en afwisselende interactie in het Spaans (ook in beginnerscursussen praten we al snel een beetje Spaans met elkaar). Mijn studenten vinden deze werkwijze prettig en iedereen spreekt aan het einde van een cursus ook echt de taal. ¡Les veré pronto en mis clases!