Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 20-1863

Cursus Spaans beginners 4 (A1-d)

Cursus Spaans beginners 4 (A1-d)
Cursuscode: 20-1863

Spaans is een van de belangrijkste wereldtalen en wordt zowel voor vakantie als voor zakelijke doeleinden gebruikt. Tevens is het een van de officiële talen van de Verenigde Naties. Niet alleen in Spanje wordt Spaans gesproken, maar ook in Zuid- en Midden-Amerika (niet in Brazilië), in het zuiden van de Verenigde Staten, alsmede in sommige streken van Noord- en West-Afrika (in totaal door circa 350 miljoen mensen). De lessen zijn in de eerste plaats bedoeld om in veel voorkomende situaties de Spaanse taal te leren verstaan en spreken. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de cultuur en de mentaliteit van de bevolking in de Spaanssprekende landen. Op alle niveaus wordt van de cursisten verwacht dat zij de lessen thuis voorbereiden en het opgegeven huiswerk maken.

Spaans beginners 4 (niveau A1-d)
Voor deze vervolgcursus is kennis van niveau A1-c gewenst. U hebt bijv. een eerdere jaarcursus Spaans 1 gedaan of een beginners 3 cursus gevolgd. U kent de basisbegrippen van de Spaanse grammatica, zodat we tijdens en na het volgen van deze cursus gesprekken en discussies op eenvoudig niveau kunnen houden. Tijdens de lessen wordt veel Spaans gesproken.

We behandelen het laatste deel (hoofdstuk 10 t/m 12) van Caminos nieuw 1.

 

 

Dinsdag 26 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 189,00
Mw. R. (Rocio) Gómez Fernández
Boeken: Caminos nieuw 1, werkboek, Caminos nieuw 1, tekstboek (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locaties: Zandvliet Lyceum, Zandvliet Lyceum, ONLINE - videocall, ONLINE - videocall, ONLINE - videocall (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
R. (Rocio) Gómez Fernández
R. (Rocio) Gómez Fernández