Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 19-1862

Cursus Spaans beginners 4 (A1-d)

Cursus Spaans beginners 4 (A1-d)
Cursuscode: 19-1862

Spaans is een van de belangrijkste wereldtalen en wordt zowel voor vakantie als voor zakelijke doeleinden gebruikt. Tevens is het een van de officiële talen van de Verenigde Naties. Niet alleen in Spanje wordt Spaans gesproken, maar ook in Zuid- en Midden-Amerika (niet in Brazilië), in het zuiden van de Verenigde Staten, alsmede in sommige streken van Noord- en West-Afrika (in totaal door circa 350 miljoen mensen). De lessen zijn in de eerste plaats bedoeld om in veel voorkomende situaties de Spaanse taal te leren verstaan en spreken. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de cultuur en de mentaliteit van de bevolking in de Spaanssprekende landen. Op alle niveaus wordt van de cursisten verwacht dat zij de lessen thuis voorbereiden en het opgegeven huiswerk maken.

Spaans beginners 4 (niveau A1-d)
Voor deze vervolgcursus is kennis van niveau A1-c gewenst. U hebt bijv. een eerdere jaarcursus Spaans 1 gedaan of een beginners 3 cursus gevolgd. U kent de basisbegrippen van de Spaanse grammatica, zodat we tijdens en na het volgen van deze cursus gesprekken en discussies op eenvoudig niveau kunnen houden. Tijdens de lessen wordt veel Spaans gesproken.

We behandelen het laatste deel (hoofdstuk 10 t/m 12) van Caminos nieuw 1.

 

 

Woensdag 18 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 189,00
Mw. N. (Neri) Arjona De Santiago
Boeken: Caminos nieuw 1, werkboek, Caminos nieuw 1, tekstboek (klik hier voor meer informatie)
20:15 - 21:45
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adresgegevens)
N. (Neri) Arjona De Santiago
N. (Neri) Arjona De Santiago
¡Hola a todos! Ik ben Neri en woon sinds 1997 in Nederland. In Mexico, mijn vaderland, heb ik Pedagogie en Didactiek aan de universiteit van Veracruz gestudeerd en heb ik de postuniversitaire lerarenopleiding voltooid. Acht maanden na mijn komst naar Nederland begon ik met het onderwijzen van Spaans als tweede taal. Om meer kennis op te doen over het vak zelf heb ik de opleiding leraar voortgezet onderwijs 2e graads Spaans bij de Hogeschool Utrecht gevolgd. Sinds 2006 werk ik voor verschillende taalinstituten. Mijn passie voor lesgeven is nog even intens als toen ik ermee begon, maar nu natuurlijk met 30 jaar ervaring erbij. ¡Hasta pronto!