Cursus Spaans half-beginners 2 (A2-b)

Spaans is een van de belangrijkste wereldtalen en wordt zowel voor vakantie als voor zakelijke doeleinden gebruikt. Tevens is het een van de officiële talen van de Verenigde Naties. Niet alleen in Spanje wordt Spaans gesproken, maar ook in Zuid- en Midden-Amerika (niet in Brazilië), in het zuiden van de Verenigde Staten, alsmede in sommige streken van Noord- en West-Afrika (in totaal door circa 350 miljoen mensen). De lessen zijn in de eerste plaats bedoeld om in veel voorkomende situaties de Spaanse taal te leren verstaan en spreken. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de cultuur en de mentaliteit van de bevolking in de Spaanssprekende landen. Op alle niveaus wordt van de cursisten verwacht dat zij de lessen thuis voorbereiden en het opgegeven huiswerk maken.

Spaans half-beginners 2 (niveau A2-b)
We gaan verder in Caminos 2. Deze cursus is bestemd voor cursisten die niveau A2-a hebben bereikt, bijv. in de cursus Half-beginners 1. Allee vaardigheden komen aan bod, met name de luister- en spreekvaardigheid. Er wordt voornamelijk Spaans gesproken.

We behandelen hoofdstuk 4 t/m 6 van Caminos nieuw 2.

Woensdag 30 januari 2019
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. C.R. (Carlos) Garcia Vasquez
Boeken: Caminos nieuw 2, werkboek, Caminos nieuw 2, tekstboek (klik hier voor meer informatie)
C.R. (Carlos) Garcia Vasquez
Carlos is geboren in Guatemala en woont sinds 2009 in Nederland. Hij is docent Spaans als vreemde taal en verzorgde cursussen op alle niveaus op diverse taalinstituten waaronder het talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen en de Volksuniversiteit Groningen. Sinds 2018 werkt Carlos bij de Volksuniversiteit Den Haag.