Cursus Spaans half-beginners 2 (A2-b)

Spaans is een van de belangrijkste wereldtalen en wordt zowel voor vakantie als voor zakelijke doeleinden gebruikt. Tevens is het een van de officiële talen van de Verenigde Naties. Niet alleen in Spanje wordt Spaans gesproken, maar ook in Zuid- en Midden-Amerika (niet in Brazilië), in het zuiden van de Verenigde Staten, alsmede in sommige streken van Noord- en West-Afrika (in totaal door circa 350 miljoen mensen). De lessen zijn in de eerste plaats bedoeld om in veel voorkomende situaties de Spaanse taal te leren verstaan en spreken. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de cultuur en de mentaliteit van de bevolking in de Spaanssprekende landen. Op alle niveaus wordt van de cursisten verwacht dat zij de lessen thuis voorbereiden en het opgegeven huiswerk maken.

Spaans half-beginners 2 (niveau A2-b)
We gaan verder in Caminos 2. Deze cursus is bestemd voor cursisten die niveau A2-a hebben bereikt, bijv. in de cursus Half-beginners 1. Allee vaardigheden komen aan bod, met name de luister- en spreekvaardigheid. Er wordt voornamelijk Spaans gesproken.

We behandelen hoofdstuk 4 t/m 6 van Caminos nieuw 2.

Woensdag 18 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. N. (Neri) Arjona De Santiago
Boeken: Caminos nieuw 2, werkboek, Caminos nieuw 2, tekstboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adres gegevens)
N. (Neri) Arjona De Santiago
¡Hola a todos! Ik ben Neri en woon sinds 1997 in Nederland. In Mexico, mijn vaderland, heb ik Pedagogie en Didactiek aan de universiteit van Veracruz gestudeerd en heb ik de postuniversitaire lerarenopleiding voltooid. Acht maanden na mijn komst naar Nederland begon ik met het onderwijzen van Spaans als tweede taal. Om meer kennis op te doen over het vak zelf heb ik de opleiding leraar voortgezet onderwijs 2e graads Spaans bij de Hogeschool Utrecht gevolgd. Sinds 2006 werk ik voor verschillende taalinstituten. Mijn passie voor lesgeven is nog even intens als toen ik ermee begon, maar nu natuurlijk met 30 jaar ervaring erbij. ¡Hasta pronto!